30.11.2021. Utorak

 
NAŠI PARTNERI
2_3.jpg
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja
Savez za skolski sport Srbije
Savez za skolski sport Srbije
2_4.jpg
Savez za skolski sport Vojvodine
Grad Subotica
Grad Subotica
Vesti
Školsko prvenstvo Vojvodine u karateu
20.02.2021.

Školsko prvenstvo Vojvodine u karateu održaće se u nedelju 14. marta u Sportskoj hali u Inđiji u organizaciji karate saveza Vojvodine. 

Prvenstvo se odnosi na učenike osnovnih i srednjih škola koji će biti podeljeni u 6 starosnih grupa. Takmičenje će se odvijati bez publike po KUP sistemu sa punim repesažom. Rok za prijavljivanje je 8. mart sa uredno dostavljenom prijavom na datom obrascu (nalazi se na dnu ovog teksta). Takmičarima je potrebna sportska knjižica sa upisanim lekarskim pregledom ili zvanični identifikacioni dokument (đačka knjižica), lekarski pregled i osiguranje koji važe minimum do Školskog prvenstva Srbije do 01.05.2021. godine. 

Svi takmičari su obavezni i da potpišu i dostave Izjavu da svesno u poslednjih deset dana nisu bili u kontaktu sa osobama kod kojih je potvrđena bolest Corona-19. U prilogu na dbu starnice se nalaze i obrasci Izjave.  

Više o samom takmičenju svi zainteresovani mogu pročitati na zvaničnom dopisu koji se nalazi na kraju ovog teksta kao i prijava za Prvenstvo.