07.04.2020. Utorak

 
NAŠI PARTNERI
2_3.jpg
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja
Savez za skolski sport Srbije
Savez za skolski sport Srbije
2_4.jpg
Savez za skolski sport Vojvodine
Grad Subotica
Grad Subotica
Vesti
Održano gradsko i okružno prvenstvo u rukometu
23.10.2014.

Održana su gradska i okružna prvenstva u rukometu za osnovne i srednje škole. 

Gradsko prvenstvo za osnovne škole za učenike održano je u OŠ "Majšanski put" u sredu 8. oktobra. Najbolji su bili rukometaši iz osnovne škole "Sonja Marinković" i OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" koji su se plasirali na Okružno takmičenje koje je održano u OŠ "Vuk Karadžić" u Bajmoku u sredu 22. oktobra. Odatle se na međuokružno prvenstvo plasirala OŠ „Sonja Marinković“ iz Subotice.

U konkurenciji učenica Gradsko takmičenje je održano u Bajmoku u OŠ "Vuk Karadžić". Na okružno prvenstvo plasirale su se učenice iz OŠ „Vuk Karadžić“ iz Bajmoka, koje su i na ovom rangu takmičenja bile najbolje i obezbedile učešće na Međuokružnom takmičenju. 

U konkurenciji srednjih škola među učenicima, Gradsko takmičenje je održano u Tehničkoj školi "Ivan Sarić", odakle su pravo učestvovanja na Okružnom prvenstvu izborili TŠ „Ivan Sarić“ iz Subotice i Gimnazija „Svetozar Marković“. U konkurenciji učenica na gradsko pvenstvo se prijavila samo Medicinska škola iz Subotice koja je stekla pravo učestvovanja na Okružnom prvenstvu.

Kompletni rezultati gradskog i okružnog takmičenja u rukometu